Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
216

|

Και το όνομα αυτού ΑΣΩΠΙΧΟΣ!!!

< 2 λεπτά
23.05.18 • 17:56
#Tags:

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού, το κλειστό γήπεδο θα φέρει το όνομα ΑΣΩΠΙΧΟΣ προς τιμήν του Ορχομένιου Ολυμπιονίκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή στον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη.

Το κλειστό είναι έτοιμο και ανμένονται τα εγκαίνια για να ανοίξει τις πύλες του στη νεολαία της πόλης και των μαθητών αφού στο σχολικό συγκρότημα δεν υπάρχει γυμναστήριο και θα είναι ότι καλύτερο για τις αθλητικές δραστηριότητες του χειμώνα.

Από τον Νοέμβριο του 2014, αγώνας, υπομονής και επιμονής με στόχο να ανάψουν τα φώτα και να αντηχήσουν φωνές στο κλειστό γήπεδο-ντροπή.

Βήμα-βήμα χτίσαμε αυτή τη προσπάθεια χωρίς υστεροβουλία και μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Αφιερώσαμε την ιστοσελίδα στον Ολυμπιονίκη μας και την πρώτη σελίδα του asopichos.gr όπου μετράμε ημέρες από την πρώτη δημοσίευση για να ανοίξουμε πόρτες και να πάψει να υπαρχει αυτή η ντροπή στην ιστορική πόλη μας.

Κάθε ημέρα μετρούσαμε την αδιαφορία γι αυτήν τη ντροπή που δεν έχει θέση στο τόπο μας .

Αναρωτιόμαστε αν ακούει κανείς από τους φορείς για να ιδρώσει το αυτί του.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΩΠΙΧΟΣ

Κλειστό Ασώπιχος

Φάνηκε μια αχτίδα φωτός στο σκοτεινό και βρώμικο περιβάλλον του κλειστού, μετά από την επίσκεψη του ΓΓΑ Ιούλιου Συναδινού την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 στο χώρο και στη συνέχεια μετά από υπομονή και επιμονή ο Υφυπουργός Αθλητισμού ΥΠΕΓΡΑΨΕ την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 τη σύμβαση για το Κλειστό Γήπεδο

Κανείς δεν πίστευε όταν αρχίσαμε αυτόν τον μοναχικό αγώνα οτι θα μπορούσε να γίνει. Δεν σταματήσαμε να μετράμε ημέρες αδιαφορίας. Μετά από 1.278 ημέρες ήρθε η Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Η.

Φτάνουμε στο τέλος αλλά μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες για τη νεολαία θα συνεχίσουμε να μετράμε.

Θα πρέπει να πούμε όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτούς που μας πίστεψαν, μας στήριξαν, μας βοήθησαν μα πάνω απ’ όλα δεν μας χλεύασαν και ούτε έβαλαν τα φερέφωνά τους να μας καθυβρίζουν. Αλλωστε αποδείχτηκαν τόσο λίγοι, τόσο μικρόψυχοι…

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle