Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
83

Και το όνομα αυτού ΓΑΣ Ορχομενού με δραστηριότητα στο Στίβο και οι πρώτες επιτυχίες

< 3 λεπτά
28.11.18 • 09:06
#Tags:

Τα πρώτα του βήματα στους αγωνιστικούς χώρους έκανε ο νεοιδρυθείς σύλλογος στίβου στον Ορχομενό με τίτλο "ΓΑΣ Ορχομενού" και από την πρώτη του εμφάνιση είχε επιτυχίες!

Σε ημερίδα που διοργάνωσε ο ΓΣ Νεάπολης η Βικτωρία Καράλα κατέκτησε την 2η θέση στα 600μ δημοτικών σχολείων ενώ η Κωνσταντίνα Ρουμάνη στα 50μ ήταν ανάμεσα στις 20 καλύτερες από το σύνολο των 50 κοριτσιών δημοτικών που πήραν μέρος.

ΓΑΣ Ορχομενου 1 1

Βικτωρία Καράλα

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/11 στη Χαλκίδα με διοργανωτή τον Γ. Σ. Νεάπολης Χαλκίδας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας με συμμετοχές μικρών αθλητών απ' όλα τα σωματεία στίβου της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

ΓΑΣ Ορχομενού 1 1

Βικτωρία Καράλα και Κωνσταντίνα Ρουμάνη

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ορχομενού έδωσε πρώτη φορά το παρών του με 2 νέες αθλήτριες του στίβου και τη προπονήτρια τους Νατάσα Τάγκαλη ενώ εκτός από τις επιτυχίες αυτό που μέτρησε περισσότερο είναι ο απολογισμός του πρώτου τους αγώνα που μόνο θετικός θα μπορούσε να είναι..από τα χαμόγελα της χαράς της συμμετοχής και της ικανοποίησης της ομάδας..

Με τη συγκεκριμένη ημερίδα ξεκινάει επιτυχημένα η αθλητική χρονιά για τα μαζικά τμήματα του κλασικού αθλητισμού. Με αγάπη προς τον αθλητισμό και τα παιδιά ο Γ. Α. Σ. Ορχομενού περιμένει να "γευτείτε" την ομορφιά του βασιλιά των αθλημάτων και να απολαύσετε τις χαρές του αθλητισμού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 ΓΑΣ Ορχομενού Λογκο 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle