Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
122

Καλά στην υγεία του ο Δήμαρχος Θήβας μετά το τροχαίο

< 1 λεπτό
21.12.15 • 07:56
#Tags:

Καλά στην υγεία του ο Δήμαρχος Θήβας μετά το τροχαίο

Καλά στην υγεία τους είναι ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και η σύζυγός του Παρασκευή, μετά το τροχαίο ατύχημα ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ δημαρχος Θήβαςπου συνέβη περί τις 2 π.μ. το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας στο ύψος των Οινοφύτων, στο οποίο δεν ενεπλάκη άλλο όχημα.

Μετά το τροχαίο ατύχημα και οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύονται φέροντες ήπιους μώλωπες και εκδορές. Ο εργαστηριακός και κλινικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκαν, ουδέν το ανησυχητικό ή επικίνδυνο για την υγεία τους ανέδειξε.

Ο Δήμαρχος και η σύζυγός του θα παραμείνουν νοσηλευόμενοι και θα λάβουν εξιτήριο σύντομα, όπως εκτιμούν οι θεράποντες ιατροί.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle