Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
92

Καμένα Βούρλα: ΕΜΑΚ και Αστυνομία ψάχνουν γυναίκα που έχει χαθεί στην Κνημίδα

< 1 λεπτό
04.09.19 • 20:37
#Tags:

Συναγερμός σήμανε στη 1:00' το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) στο κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Λαμίας μετά από μεταβίβαση κλήσης του «112» από αλλοδαπή γυναίκα περιπατητή που χάθηκε στο όρος Κνημίς πάνω από τα Καμένα Βούρλα.
Η ίδια η γυναίκα κάλεσε για βοήθεια μην μπορώντας να βρει το μονοπάτι που θα την οδηγούσε πίσω στην πόλη ή στη γειτονική Καρυά. Σύμφωνα με το στίγμα που έχουν οι διασώστες είναι κοντά σε σπηλιά της περιοχής.
Ήδη από την 7η ΕΜΑΚ έχει συσταθεί ομάδα με επικεφαλής τον Υποδιοικητή Χρήστο Πλουμάκη, ενώ στο σημείο ενεργούν και αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων. Στις έρευνες βοηθά και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης.
Πηγή

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle