Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
147

Καμίνης από Λιβαδειά: Ενότητα και όχι παραμάγαζα εξουσίας. ΦΩΤΟ

< 5 λεπτά
28.10.17 • 21:02
#Tags:

Ο υποψήφιος για την αρχηγία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ (29/10) στη Λιβαδειά στο πλαίσιο της πορείας ενημέρωσης ενόψει των εκλογών της 12ης Νοεμβρίου.

Ο κ Καμίνης ενημέρωσε παλιά και νέα στελέχη της κεντροαριστεράς που ήρθαν για να ακούσουν τις θέσεις του στο παλιό Δημαρχείο της Λιβαδειάς ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα είναι και μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, στις επάλξεις του νέου φορέα για κάτι καλύτερο στον τόπο μας.

«Το χειρότερο που αντιμετωπίζω, σε όποιο μέρος της ελληνικής περιφέρειας έχω πάει, είναι η φυγή της νεολαίας μας στο εξωτερικό χωρίς φυσικά επιστροφή. Αδειάζουν τα χωριά μας, η ανεργία είναι στα κόκκινα, επενδύσεις δεν έρχονται ενώ αντιθέτως ξεπουλάμε ότι έχει απομείνει στον τουρισμό μας με κορυφαία περίπτωση το Ελληνικό για το οποίο αντιστοιχία δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη» είπε στην αρχή ο κ Καμίνης αφού πρώτα ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους.

Καμίνης Λιβαδειά 1

Ο Δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε ότι θα στηριχθεί σε δύο πυλώνες για να μπορέσει η χώρα να ορθοποδήσει. Στους Δημοκρατικούς Θεσμούς και στην Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Για την κεντροαριστερά τόνισε ότι «τώρα γίνεται ένα ξεκίνημα. Δεν επιτρέπονται πισωγυρίσματα. Είναι μια ιστορική ευκαιρία και η πορεία μας προς το λαό θα πρέπει να στηριχθεί στην αλήθεια και στη διαφάνεια της λειτουργίας των θεσμών. Οφείλουμε στους πολίτες να πούμε την αλήθεια γιατί ζητούν ξεκάθαρες, σαφείς και διαφανείς θέσεις. Ο κόσμος επιθυμεί μια δημοκρατική ηγεσία και μια ενιαία φωνή εντός και εκτός Βουλής. Οι πολίτες δεν θα μας ακολουθήσουν εάν υποψιαστούν ότι διαιωνίζεται, συγκεκαλυμμένος αυτή τη φορά, ο κατακερματισμός της παράταξης».

Καμίνης Λιβαδειά 4

«Που θα βρούμε τα λεφτά; Από τον έλεγχο και τον περιορισμό των δαπανών. Όπως κάνουμε στο Δήμο και τα καταφέρνουμε. Ο Δήμος είναι δείγμα γραφής δημοσιονομικής πολιτικής» είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων και συνέχισε «όχι στο λαϊκισμό, όχι στο πελατειακό κράτος. Είναι λάθος να λέγεται ότι θα συμμαχήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη Νέα Δημοκρατία» είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων και επισήμανε ότι η ενότητα του χώρου της κεντροαριστεράς είναι το κλειδί για την πρόοδο του τόπου.

«Μετά την εκλογή του αρχηγού θα γίνει Συνέδριο Ενότητας από όπου θα προκύψει το Εθνικό Συμβούλιο. Όλοι μαζί και την επόμενη ημέρα για το ενιαίο κόμμα, για το μέλλον του τόπου μας.

Καμίνης Λιβαδειά 1 Μουλκιωτης

Δεν μπορεί και δεν πρέπει την επομένη ο καθένας να γυρίσει στο… δωμάτιό του. Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι πρόκειται για ένα ενιαίο πολιτικό κόμμα και όχι μια ομοσπονδία κομμάτων» είπε κλείνοντας ο κ Καμίνης.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Γιώργος Ψυχογιός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρώην Δήμαρχος Ορχομενού Κώστας , το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πρώην υπουργός Γιώργος Κατσιμπάρδης και οι εκπρόσωποι της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδιακασιών και Δεοντολογίας για την διενέργεια της ψηφοφορίας στη Βοιωτία, Γιώργος Μουλκιώτης και Κώστας Γκιζίμης πρώην Δήμαρχος Ορχομανού.

Καμινης Θοδωρος Ρεντζος Πουλου

Καμίνης Λιβαδειά 2 Καμίνης Λιβαδειά 3 1

Καμινης Θοδωρος Ρεντζος Πουλου 1α

Καμίνης Λιβαδειά 4 2 Καμίνης Λιβαδειά Κατσιμπάρδης Ψυχογιός

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle