Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
150

|

Καράλη: Η επόμενη μέρα για τον Ορχομενό ξεκίνησε

< 2 λεπτά
04.06.19 • 08:23
#Tags:

Η νέα και πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη ευχαριστεί με μήνυμά της τους ψηφοφόρους που την ανέδειξαν Δήμαρχο στον ιστορικό Ορχομενό, τους αντιπάλους της για την έντιμη αναμέτρηση και επισημαίνει ότι θα λειτουργήσει στο πλαίσιο των συναινέσεων.
Η δήλωση της κας Καράλη
«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την ψήφο του.
Η εμπιστοσύνης σας στο συνδυασμό μας και στο πρόσωπό μου αποτελεί για μας δέσμευση ευθύνης ώστε δυναμικά με εργατικότητα, συνέπεια, εντιμότητα, επιμονή και σκληρή δουλειά να ξεκινήσουμε τον αγώνα μας για έναν καλύτερο Δήμο Ορχομενού.Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τα μέλη του συνδυασμού
«# Επανεκκίνηση τώρα» για τον αξιοπρεπή αγώνα τους και την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και εκείνους τους επικεφαλής και τα μέλη των συνδυασμών του Δήμου Ορχομενού με τους οποίους έντιμα αναμετρηθήκαμε πάντα με κοινή επιδίωξη το καλό του τόπου μας.
Η επόμενη μέρα για το Δήμο Ορχομενού έχει ήδη ξεκινήσει,και οι στόχοι μας είναι σαφείς
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω εγώ και η ομάδα μου, στα πλαίσια των ευρύτερων συμπράξεων και συναινέσεων, να πορευτούμε και να δουλέψουμε από κοινού τα επόμενα τέσσερα χρόνια και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας αλλά και των προσδοκιών αυτού του τόπου.Η στήριξή σας είναι η δύναμή μας.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε για τον Δήμο Ορχομενού της ανάπτυξης, της ευημερίας και των ευκαιριών.
Για την #Επανεκκίνηση του δήμου Ορχομενού.Σας ευχαριστώ πολύ
Βούλα Καράλη»

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle