Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
114

Καρναβάλι Ορχομενού, που αλλού; ΒΙΝΤΕΟ

< 1 λεπτό
08.02.17 • 17:48
#Tags:

Οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι Ορχομενού 2017 βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο. Πυρετώδεις προετοιμασίες από τους φίλους-εθελοντές με την καθοδήγηση του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού για να εμφανίσουν όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα στη μεγάλη παρέλαση που θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε οτι στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων διεξάγεται το 2ο MaskaRun την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου το οποίο ουσιαστικά δίνει την εκκίνηση και ανοίγει δρόμο για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Ορχομενό.

Σας παρουσιάζουμε βίντεο για το Καρναβάλι Ορχομενού με φωτογραφίες από το παρελθόν ενώ ακούγεται ηχητικό το οποίο είναι παραγωγή του ραδιοφωνικού σταθμού City fm 92,  το σπικάζ κάνει ο γνωστός εκφωνητής και παραγωγός  του ραδιοφώνου Πάνος Καρβούνης και είναι ευγενική προσφορά προς τον Πολιτιστικό και Παραδοσιακό Σύλλογο ο οποίος τον ευχαριστεί θερμά. 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle