Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
242

Καρναβάλι Ορχομενού 2016

< 5 λεπτά
23.10.15 • 19:22
#Tags:

Καρναβάλι Ορχομενού 2016

Οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι Ορχομενού 2016 έχουν ήδη ξεκινήσει σχεδόν ένα μήνα τώρα από τον Πολιτιστικό και Παραδοσιακό Σύλλογο Ορχομενού μέλη του οποίου, εθελοντές και λάτρεις του Καρναβαλιού σχεδιάζουν και υλοποιούν το μεγάλο αυτό γεγονός της πόλης.

Οι πρώτες ιδέες έχουν ήδη αρχίσει να καταγράφονται και σιγά-σιγά να παίρνουν σάρκα και οστά για να φτάσουμε στον τελικό προορισμό που δεν είναι άλλος από την μεγάλη παρέλαση και το κάψιμο του Καρνάβαλου μέσα από το κέφι και την συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών.

Οσοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια μπορούν να προσέρχονται στην αποθήκη του Συνεταιρισμού καθημερινά μετά τις 18.00.

Η αρχή των εργασιών για το Καρναβάλι 2016 συνοδεύτηκε με μια σύμπτωση...

Πριν λίγες ημέρες δεχτήκαμε από την φίλη μας, συνεργάτη αλλά και φίλη του Ορχομενού και του Καρναβαλιού της πόλης Λουίζα Γκουλιαμάκη, την βραβευμένη φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, μια μεγάλη έκπληξη. 

Μας ρώτησε για τις ετοιμασίες στο Καρναβάλι Ορχομενού 2016 και μας παρέδωσε μερικές ανέκδοτες φωτογραφίες του φετινού που αποθανάτισε με τον φακό της όταν την φιλοξενήσαμε στον Ορχομενό.

Η Λουίζα όμως εκτός από τους φιλικούς δεσμούς της, είναι εκείνη που με ένα «κλικ» κατάφερε να αιχμαλωτίσει και να παραδώσει στο μέλλον όλα τα χαρακτηριστικά του Καρναβαλιού μας και να πει με μια φωτογραφία της χιλιάδες λέξεις.

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε στην Αμερικάνικη ιστοσελίδα www.theatlantic.com που είναι η μεγαλύτερη στο είδος της, όπου δημοσιεύονται οι καλύτερες και εντυπωσιακότερες φωτογραφίες γύρω από ένα θέμα που κάθε φορά επιλέγει.

Καρναβαλι Ορχομενού βραβευμένη φωτογραφια

Η φωτογραφία της κας Γκουλιαμάκη ήταν η καλύτερη προβολή του καρναβαλιού του Ορχομενού στα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης όπως και στο the Atlantic αφού συμπεριλήφθηκε στα καλύτερα καρναβάλια του κόσμου δίνοντας στον Ορχομενό αυτή την μεγάλη διάκριση και την ομολογουμένως τεράστια προβολή.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορταζ στο οποίο εκτός των άλλων δήλωνε «Είμαι πολύ περήφανη που μπόρεσα κι εγώ να προσφέρω με τον τρόπο μου στην προβολή του τόπου σας και ιδιαίτερα στο καρναβάλι σας. Η αναγνώριση της προσπάθειάς μου είναι πολύ συγκινητική και ειλικρινά δεν το περίμενα. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Συλλόγου και όλους τους Ορχομένιους για την τιμή και ιδιαίτερα τον φίλο μου Μπάμπη Ζαννιά».

Ο Π.Π.Σ.Ο.  βράβευσε πέρυσι την κα Γκουλιαμάκη σε μια σεμνή τελετή πριν το κάψιμο του Καρνάβαλου ενώ την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τον Δήμαρχο Ορχομενού Λουκά Υπερήφανο. 

Οι ανέκδοτες φωτογραφίες της Λουίζας Γκουλιαμάκη (κλικ πάνω για μεγάλωμα)

βασίλισσα2015 Καρναβαλι 2015 καρναβαλος 1 Καρναβαλι 2015 καρναβαλος Καρναβαλι 2015 κέφι Καρναβαλι 2015 κροκόδειλος Καρναβαλι 2015 μασκαραδες Καρναβαλι 2015 μεταμφιεσμενοι Καρναβαλι 2015 παιδια Καρναβαλι 2015

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle