Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
149

Καρυά-Ορχομενός διασταύρωση καρμανιόλα

< 1 λεπτό
26.03.18 • 11:50
#Tags:

Την Παρασκευή το μεσημέρι εγινε σοβαρο τροχαιο στην διασταύρωση Ορχομενού-Καρυαά. Αυτοκίνητο που οδηγούσε Ορχομένια με πορεία προς Κάστρο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που παραβίασε το στοπ και βγηκε από δεξιά με μεγάλη ταχύτητα.
Αποτέλεσμα ήταν η σφοδρή σύγκρουση και ο σοβαρός τραυματισμός της οδηγού που κινούταν στον περιφερειακό του Ορχομενού ενώ η άλλη οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.
Μια διασταύρωση καρμανιόλα στην οποία έχουν σημειωθεί αρκετά σοβαρά ατυχήματα και την οποία κάποια στιγμή θα πρέπει οι αρμόδιοι να δουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα.
Βέβαια η καλύτερη λύση είναι η βύθιση της οδού Ορχομενού- Καρυάς αλλά μέχρι να γίνει αυτό η καλύτερη σήμανση ίσως αποτρέψει στη συνέχεια και άλλα σοβαρά ατυχήματα.
Τις επόμενες ημέρες η κίνηση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω της εξόδου του Πάσχα και ιδιαίτερα αυξημένη θα πρέπει να είναι και η προσοχή των οδηγών σε αυτό το σημείο το οποίο εκτός από την σύνδεση Ορχομενού-Καρυάς συνδέει επίσης και τον Ορχομενό με το κοιμητήριο της πόλης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle