Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
324

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επ. Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
06.08.15 • 09:54
#Tags:

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επ. Λιβαδειάς

Τον Δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ της Επαρχίας Λιβαδειάς.
Ο λόγος που οδήγησε τον Σύλλογο σε αυτή την καταγγελία είναι η αλλαγή αντικειμένου εργασίας συμβασιούχου στο Δήμου και από ηλεκτρολόγος να εργαστεί στην υπηρεσία καθαριότητας
Ολόκληρο το κείμενο του Συλλόγου είναι το παρακάτω

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Σήμερα Πέμπτη 06/08/2015 , έγινε καταγγελία στο Σύλλογό μας από τον Βασίλειο Γρίβα ( παρουσία δύο αντιδημάρχων κ.κ. Λαγού και Ζήση , παρουσία και άλλων συναδέλφων υπαλλήλων στο Δήμο Δ.Α.Α. ), εργαζόμενο σκουπιδιαμε 5μηνη σύμβαση στο Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ , ότι παρόλο που έχει προσληφθεί ως ηλεκτρολόγος , εστάλει από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Δ.Α.Α. να εργαστεί για δύο ( 2 ) ημέρες σε υπηρεσία καθαριότητας και μάλιστα σε εργολάβο που έχει αναλάβει αυτό το τμήμα.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς , συνεπής στη στάση του να προστατεύει όλους τους εργαζομένους και να αγωνίζεται για κυριαρχικά εργασιακά δικαιώματα , καταγγέλει τη μη νόμιμη απασχόληση του εργαζόμενου και ζητά από κάθε αρμόδια υπηρεσία να επιληφθεί του θέματος.
Η παρούσα θα κοινοποιηθεί στο Δήμαρχο και το ΔΣ του Δήμου Δ.Α.Α. , στην Π.Ο.Ε. ΟΤΑ , στην επιθεώρηση Εργασίας , στον Ο.Α.Ε.Δ. Λιβαδειάς και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle