Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
240

Κατασκευή πίστας αυτοκινήτων στη Χαλκίδα

< 2 λεπτά
07.12.15 • 21:59
#Tags:

Κατασκευή πίστας αυτοκινήτων στη Χαλκίδα 

Το ενδεχόμενο να αποτελέσει η περιοχή της Χαλκίδας μεγάλο κέντρο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη , συνεργατών του, αλλά και ειδικών του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας .

Συγκεκριμένα παρευρέθησαν εκπρόσωποι της ΔΑΕΠΕΧ και τον ΔΟΑΠΠΕΧ και ακόμη ο Θανάσης Παπαθεοδώρου που σχεδίασε την πίστα αυτοκινήτου Χαλκιδα πίσττης Δραπετσώνας και ο οδηγός αυτοκινήτων και δημοσιογράφος Στράτος Φωτεινέλης.

Συζητήθηκε κυρίως το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί στη Χαλκίδα μεγάλη πίστα αυτοκινήτου, αφού η πορεία του αθλήματος στην Ελλάδα είναι εντυπωσιακή. Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, θεωρείται πλεονέκτημα το γεγονός ότι η Χαλκίδα γειτνιάζει με την πρωτεύουσα της χώρας, την Αθήνα των 5 εκ. κατοίκων και ακόμη ότι η περιοχή έχει υποδομές σε ξενοδοχεία κλπ.

Ήταν η πρώτη συζήτηση επί του θέματος και θα ακολουθήσουν και άλλες σε πιο συγκεκριμένη βάση, ως προς τις χρηματοδοτήσεις των έργων κ.α.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle