Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
91

Καταστρέφουν τους κάδους απορριμάτων οι στάχτες από τα τζάκια

< 1 λεπτό
02.01.17 • 08:54
#Tags:

Χειμώνας και τα τζάκια, οι ξυλόσομπες καίνε στο φουλ όπως βέβαια και οι ψησταριές ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών. Τι γίνεται όμως με τις στάχτες;

Πολλοί είναι αυτοί που πετούν τις στάχτες από το τζάκι αλλά και τις ψησταριές στους κάδους απορριμάτων των Δήμων με αποτέλεσμα να καταστρέφονται!

Μαζί με τις στάχτες που είναι ζεστές υπάρχουν και κάρβουνα που σιγοκαίνε με αποτέλεσμα να βλέπουμε τους χειμωνιάτικους μήνες  πολλούς καμένους κάδους.

Στον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων φαίνεται ότι το πρόβλημα έχει ξεπεράσεις κάθε προηγούμενο και ο Δήμος αναγκάστηκε να κάνει έκκληση προς τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.      

"Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, παρακαλεί τους δημότες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ρίχνουν τις στάχτες από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες, στους κάδους απορριμμάτων, καθώς τους καταστρέφουν - καίγονται.
Ο δήμος, δεν δύναται να αντικαταστήσει όλους τους κατεστραμμένους κάδους του τελευταίου διαστήματος.
Σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου, προβλέπονται υψηλά πρόστιμα στους παραβάτες".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle