Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
110

ΚΕΔΕ Συνέδριο για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Εισηγητής ο ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής

< 1 λεπτό
14.02.19 • 20:42
#Tags:

Η  Κεντρική  Ένωση  Δήμων  Ελλάδας  σε  συνεργασία  με το  Δήμο Αλμωπίας διοργανώνουν διήμερο Συνέδριο με θέμα: «Πολιτισμός –Αθλητισμός: Αναπτυξιακά Πρότυπα Πόλεων και Ποιότητα Ζωής» στα Λουτρά Πόζαρ του Δήμου Αλμωπίας το διήμερο 15–16 Φεβρουαρίου 2019.

Στη διάρκεια των εργασιών θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα στους τομείς Πολιτισμού –Αθλητισμού και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΚΕΔΕ 1Στόχος  του  συνεδρίου  είναι  η  ανάδειξη  των πολιτικών  και  των προτεραιοτήτων της Αυτοδιοίκησης, η τοπική και περιφερειακή πολιτιστική ανάπτυξη,  η  διαχείριση  των  μνημείων  φύσης  και πολιτισμού,  οι  νέες τεχνολογίες και πολιτισμός, η σύγχρονη δημιουργία.

Στο συνέδριο ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής θα είναι εισηγητής στην ενότητα «Αθλητισμός για Όλους» με θέμα «Δρομικοί Αγώνες και  Τοπική Αυτοδιοίκηση – Νομικό και Θεσμικό πλαίσιο στρατηγικής ανάπτυξης»

Ολόκληρο το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ  ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle