Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
258

Κεραμίδια από... Αλουμίνιο στις κατασκηνώσεις της «Παλιομηλιάς»

< 2 λεπτά
12.06.15 • 07:11
#Tags:

Κεραμίδια από... Αλουμίνιο στις κατασκηνώσεις της «Παλιομηλιάς»

Αντικαθίστανται μετά τις μεγάλες ζημιές που έχουν υποστεί τα κεραμίδια στις στέγες των εγκαταστάσεων των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Λιβαδειάς στη θέση «Παλιομηλιά» και οι εγκαταστάσεις θα είναι έγκαιρα έτοιμες για να φιλοξενήσουν τα παιδιά με ασφάλεια.


Οι ζημιές προήλθαν από τις έντονες χιονοπτώσεις, βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους κατά τη Κατασκηνώσεις Παλιομηλιάδιάρκεια του χειμώνα που έπληξε την περιοχή μας.

Η Αλουμίνιον της Ελλάδος Α.Ε.ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα στο αίτημα του Δήμου Λεβαδειάς για αγορά και αντικατάσταση όλων των κεραμιδιών στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κατασκήνωσης στη θέση «Παλιομηλιά», συνολικής επιφάνειας περίπου 500 τ.μ., στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου και της Εταιρείας.

Η Δήμαρχος Λεβαδειάς και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας κ. Ιωάννης Καραβάς πραγματοποίησαν αυτοψία στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης όπου και διαπιστώθηκε ότι τα κεραμίδια στις στέγες των εγκαταστάσεων είχαν υποστεί ζημιές.

Τα υπάρχοντα κεραμίδια θα αντικατασταθούν από ασφαλτικά, τα οποία είναι μεγαλύτερης αντοχής σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η αντικατάστασή τους θα πραγματοποιηθεί άμεσα ώστε οι εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης να είναι έτοιμες για να φιλοξενήσουν τα παιδιά την 1η Ιουλίου 2015 που ξεκινά η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle