Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
149

Κινηματογραφική ληστεία για 170€ στο Παρόρι

< 1 λεπτό
21.05.16 • 19:36
#Tags:

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, η ληστεία που διαπράχθηκε προχθές (19-05-2016) αργά το βράδυ, σε βάρος 70χρονου , στην περιοχή Παρόρι Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας εκ των τριών δραστών, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Αττικής. 

Προχθές περίπου στις 23:10΄, ο συλληφθείς είχε ακινητοποιήσει το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του σε αγροτική οδό του Παρορίου Βοιωτίας, προσποιούμενος μηχανική βλάβη του οχήματός του, κατάφερε να σταματήσει διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ο 70χρονος.

Όταν ο 70χρονος βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον αιφνιδίασαν δύο συνεργοί του συλληφθέντα, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι σε παρακείμενο κτήμα και με την άσκηση σωματικής βίας, απέσπασαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, έπειτα από έρευνα ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ως μέσο διάπραξης ληστείας. 

Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο συνεργών του, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle