Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
90

Κινητοποιήσεις Αγροτών και παιχνίδια “πολιτικάντικης” στήριξης ! ! !

< 3 λεπτά
23.01.16 • 07:21
#Tags:

Κινητοποιήσεις Αγροτών και παιχνίδια “πολιτικάντικης” στήριξης ! ! !

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξη « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης»

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών για τα νέα “χαράτσια” που επιχειρεί να φορτώσει στις πλάτες τους η κυβέρνηση, όπως φυσικά και πολλών άλλων επαγγελματικών ομάδων, δημιουργούν, ως φαίνεται, προϋποθέσεις “ανέξοδης” στήριξης εντυπωσιασμού και πολιτικού καιροσκοπισμού, για ορισμένους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου και όχι μόνο.

Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα είναι άδικα, δυσβάστακτα και Ωρα ευθυνης Θηβαςεξοντωτικά τόσο για τους αγρότες, όσο και για τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες (Δικηγόρους, Μηχανικούς, Γιατρούς, εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες γενικά).

Ειδικότερα η επιβολή αυτής της εξοντωτικής φορολόγησης, οδηγεί σε διάλυση του πρωτογενή τομέα (αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, οινοποιοί κ.α.), που είναι ο κορμός για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Σε συνδυασμό δε και με την εξοντωτική φορολόγηση του συνόλου των ελεύθερων επαγγελματιών του επιστημονικού χώρου, στερεί την δυνατότητα εισόδου νέων ανθρώπων στα εν λόγω επαγγέλματα, οδηγώντας τους νέους της πατρίδας μας στην μετανάστευση και την χώρα στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Οι ευθύνες πέρα από την σημερινή κυβέρνηση, βαρύνουν και όλους τους πολιτικούς χώρους που άσκησαν εξουσία τα προηγούμενα χρόνια. Είτε γιατί αθέτησαν τις υποσχέσεις τους για μια δίκαιη ασφαλιστική και φορολογική πολιτική, είτε γιατί για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας και ψηφοθηρίας δεν προχώρησαν στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις για την διασφάλιση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος και δίκαιης κατανομής των φορολογικών βαρών. Βεβαίως σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε τόσο την καταλήστευση των αποθεματικών των ταμείων, όσο και την κακοδιαχείριση των Δημοσίων εσόδων.

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς σήμερα, ξιφουλκούν κατά της κυβέρνησης και χύνουν “κροκοδείλια” δάκρυα συμπαράστασης στο πλευρό των αγανακτισμένων Ελλήνων, θεωρώντας ίσως ότι ο λαός δεν έχει ούτε μνήμη ούτε κρίση. Θα διαψευσθούν οικτρά!

Αποτελεί έκπληξη για εμάς ότι στο παιχνίδι αυτό μπήκε και ο Δήμαρχος Θηβαίων. Πως αλλιώς να δικαιολογήσουμε ότι την εορτή της κοπής της Πίτας των Εργαζομένων που εδώ και μέρες είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή 22/1/2016, στις 13:30 το μεσημέρι σε κέντρο διασκέδασης της πόλης μας, άρα και το κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου, αφού οι εργαζόμενοι έτσι και αλλιώς είχαν την διαβεβαίωση ότι θα αποχωρούσαν νωρίτερα από την εργασία τους, την .. “πούλησε” ως πράξη συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών;

Μόνο που ξέχασε ότι σαν Δημοτική αρχή οφείλει την ίδια στήριξη σε όλες τις κατηγορίες των ελεύθερων επαγγελματιών. Εκτός εάν έχει κατά νου να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πράξεις συμπαράστασης για κάθε κλάδο ξεχωριστά ! !

Υ.Γ. Οι Πίτες, οι χοροί και τα πανηγύρια καλά κρατούν, με τα … “χάλια” του Δήμου μας ποιος και πότε θα ασχοληθεί;
Δημοτική Παράταξη « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle