Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
288

Κλείνει το ΑΤ Βαγίων, ψήφισμα του Δήμου Θήβας

< 2 λεπτά
12.11.15 • 16:11
#Tags:

Κλείνει το ΑΤ Βαγίων, ψήφισμα του Δήμου Θήβας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων στη συνεδρίασή του στις 21 Οκτωβρίου 2015, αφού ενημερώθηκε για την πρόθεση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων μετά από διαλογική συζήτηση, εξέδωσε κατά πλειοψηφία το ακόλουθο Ψήφισμα :

"Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων

1. Εκφράζει την κάθετη αντίθεση του στην κατάργηση του Α.Τ. Βαγίων. Το Α.Τ. Βαγίων καλύπτει ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝμια ευρεία περιοχή με μεγάλο πληθυσμό στην οποία περιλαμβάνονται οι Δ.Ε. Βαγίων και Θίσβης του Δήμου Θηβαίων στις οποίες παρουσιάζονται φαινόμενα υψηλής εγκληματικότητας. Ως εκ τούτου, η ύπαρξη του Α.Τ. Βαγίων και η ισχυρή στελέχωση αυτού καθίσταται αναγκαία.
2. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων θα είναι αλληλέγγυο στους αγώνες των κατοίκων και θα πρωτοστατήσει σε κάθε σύννομη ενέργεια προκειμένου να διατηρηθεί και στελεχωθεί επαρκώς το Α.Τ. Βαγίων.
3. Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει επίσης ότι θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες της αρμοδιότητας του, όσον αφορά το χώρο εγκατάστασης του Α.Τ. Βαγίων, ώστε οι συνθήκες λειτουργίας του να είναι οι πλέον κατάλληλες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ.ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ                         ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle