Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
117

Κλειστά τα σχολεία, ανοιχτά οι παιδικοί σταθμοί αύριο 11/1 στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων

< 1 λεπτό
10.01.17 • 12:35
#Tags:

Από το γραφείο του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων ανακοινώνεται ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, χιονοπτώσεων, παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση), που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, θα παραμείνουν κλειστές.

Αντίθετα, ανοικτές θα παραμείνουν και θα λειτουργήσουν κανονικά οι δομές: Βρεφο-νηπιακός Σταθμός Αλιάρτου και οι δυο Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου (Παιδικός Σταθμός Αλιάρτου και Παιδικός Σταθμός Θεσπιέων-ΔΔ Μαυρομματίου), για την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονιών. H προσέλευση των βρεφών/νηπίων είναι προαιρετική.

Συνεχής ενημέρωση μπορείτε να λαμβάνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr ή στo τηλέφωνo του Δήμου 2268350211.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle