Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
199

Κλειστά τα σχολεία αύριο Δευτέρα 9/1 σε Θήβα και Λιβαδειά

< 2 λεπτά
08.01.17 • 11:21
#Tags:

Ο ισχυρός χιονιάς και ο παγετός που επικρατεί στη Βοιωτία έχει δυσκολέψει τις μετακινήσεις των πολιτών και οι Δήμοι παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα για να αποτρέψουν άσκοπες μετακινήσεις αλλά και να προστατέψουν ευπαθείς ομάδες από το ψύχος και τους κινδύνους που κρύβονται από τον παγετό.

Ετσι ο ένας μετά τον άλλο Δήμο αποφασίζουν να μη λειτουργήσουν για αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα σχολεία.

Μεταξύ αυτών και οι δύο μεγάλοι Δήμοι του Νομού, της Θήβας και της Λιβαδειάς οι οποίοι με ανακοινώσεις τους ενημερώνουν τους πολίτες για την μη λειτουργία των σχολείων. 

Δήμος Λιβαδειάς Ανακοίνωση 

Ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων θα παραμείνουν κλειστά, λόγω ψύχους και ολικού παγετού.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση όσον αφορά την λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.

Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων 

Λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει παγετός, ο Δήμος Θηβαίων μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων ανακοινώνει οτι :Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας, Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.

Συνεχής ενημέρωση από την ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων www.thiva.gr ή στα τηλέφωνα του Δήμου 2262350607-2262350600-601

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle