Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
82

Κλιματιζόμενες αίθουσες για τον καύσωνα στο Δήμο Θηβαίων

< 1 λεπτό
27.06.17 • 16:48
#Tags:

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, από την Τετάρτη 28 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 η θερμοκρασία στη Στερεά Ελλάδα θα κυμανθεί από 39 έως 42 βαθμούς Κελσίου.

Γι’ αυτό το λόγο, o Δήμος Θηβαίων υπενθυμίζει τους δημότες τους και ειδικότερα όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, να εφαρμόζουν σχολαστικά όλα τα μέτρα πρόληψης των επιπτώσεων από τον καύσωνα και να αποφεύγουν κατά το δυνατόν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ποιες αίθουσες θα ανοίξουν για το κοινό

Για την προστασία των ευπαθών ομάδων από τον καύσωνα θα λειτουργούν από την Τετάρτη 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 20:00 , οι παρακάτω κλιματιζόμενοι χώροι στο Δήμο Θηβαίων:

1) Δημοτική Ενότητα Θήβας: αίθουσα ΚΑΠΗ Θήβας
2) Δημοτική Ενότητα Βαγίων: αίθουσα Π.ΔΗΜΑΡΧEΙΟΥ “ΠΕΤΡΙΝΟ”
3) Δημοτική Ενότητα Θίσβης: αίθουσα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ
4) Δημοτική Ενότητα Πλαταιών: αίθουσα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle