Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
174

Κοινό καταφύγιο αδέσποτων μεταξύ Λιβαδειάς-Ορχομενού-Διστόμου προτείνει ο Γιάννης Σταθάς

< 1 λεπτό
26.09.19 • 19:31
#Tags:

Ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάνης Σταθάς με επιστολή του προς τους δημάρχους Ορχομενού Βούλας Καράλη και Λιβαδειάς Γιάννη Ταγκαλέγκα, προτείνει τη δημιουργία κοινού καταφυγίου αδέσποτων ζώων.
Η επιστολή-πρόταση του κ Σταθά:
"Αγαπητοί συνάδελφο,ι
Σας καλώ να δημιουργήσουμε κοινό καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς με διαδημοτική συνεργασία ώστε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, αντίστοιχες διαδημοτικές συνεργασίες έχουν ήδη υπάρξει.
Πιστεύω ότι με κοινή προσπάθεια και με βάση το «Πρόγραμμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς» που υπάρχει θα καταφέρουμε να δώσουμε λύση σε αυτό το πρόβλημα που εξελίσσεται σε κοινωνικό.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle