Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
263

Κολυμπήθρα δηλητήριο για 40 άτομα

< 2 λεπτά
22.06.16 • 05:23
#Tags:

Αξέχαστο θα μείνει το γλέντι βάπτισης στους καλεσμένους αφού μετά βρέθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας.

Το περιστατικό συνέβη στα Άσπρα Σπίτια (παραλία Διστόμου) το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι διασκέδασαν σε κέντρο της περιοχής και το πρωί της άλλης μέρας μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής καταγωγής τους για τις πρώτες βοήθειες.

Στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς διακομίστηκαν 40 άτομα εκ των οποίων 12 ενήλικες και 3 παιδιά παρέμειναν για νοσηλεία μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι προσήλθαν στα νοσοκομεία Λαμίας, Αθήνας μέχρι και στην Ερμούπολη της Σύρου. Ενώ τραγική ήταν η κατάληξη για έναν 52χρονο από την Αθήνα με επιβαρυμένο ιστορικό υγείας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η δηλητηρίαση οφείλεται σε κάποια τροφή και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε Βοιωτίας έχουν αναλάβει τους σχετικούς ελέγχους.

Αναφερόμενη στο θέμα η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου επεσήμανε την έλλειψη νομίατρου και άφησε αιχμές για το έργο των εποπτικών αρχών.

Από τη μεριάς της η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, υποστηρίζει ότι το Τμήμα Υγιεινής λειτούργησε άμεσα με όλο το διαθέσιμο προσωπικό του, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Λιβαδειάς και το ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να εντοπιστεί το μικρόβιο της μαζικής αυτής δηλητηρίασης.

Την υπόθεση διερευνά το τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Πηγή siriosfm

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle