Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
103

Κοντά στους αγρότες οι εργαζόμενοι ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
21.01.16 • 18:50
#Tags:

Κοντά στους αγρότες οι εργαζόμενοι ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς

Στηρίζει τους αγώνες των αγροτών ο Σύλλογος εργαζομένων στους ΟΤΑ της επαρχίας Λιβαδειάς και καλεί τα μέλη του να δώσουν δυναμικό παρών στους τόπους συγκέντρωσης και διαμαρτυρίας.

"Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στα μνημόνια και τις ΛΑΡΙΣΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣμνημονιακές πολιτικές και σε όλους όσους τις εφαρμόζουν. Παλεύει για την επαναφορά και διεύρυνση των εργασιακών, ασφαλιστικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών κατά των μέτρων-ταφόπλακα σε βάρος κυρίως των μικρομεσαίων παραγωγών.
Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός μεγάλου κοινωνικού μπλοκ ,
καλεί τα μέλη του , όλους τους εργαζομένους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να δώσουν το δυναμικό τους «παρών» στις κινητοποιήσεις και στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν οι αγρότες και τα συνδικάτα. Είναι η ώρα οι εργαζόμενοι και λαός, απέναντι σε παλιούς και νέους εκβιασμούς κι αυταπάτες, να αντιτάξει την οργάνωση της πάλης του, να συμβάλει στην ανασύνταξη του κινήματος, με κατεύθυνση τη συνολική ανατροπή των πολιτικών που μας διαλύουν τη ζωή".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle