Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
106

Κορυφαία στην Ευρώπη η Κατερίνα Στεφανίδη

< 1 λεπτό
12.09.16 • 05:51
#Tags:

Μετά από ψηφοφορία που έχει καθιερώσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου ΕΑΑ η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχτηκε κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης για τον μήνα Αύγουστο.

Οι ψηφοφόροι φίλοι του στίβου ψηφίζουν στην δημοσκόπηση για τον καλύτερο αθλητή και αθλήτρια κάθε μήνα την οποία διενεργεί η ΕΑΑ μέσω της ιστοσελίδας της και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

το 2016 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά της Κατερίνας. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο, το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ  και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοιχτό στίβο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς του Αμστερνταμ.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle