Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
306

Κουκουλοφόροι διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στον Ορχομενό.ΦΩΤΟ

< 3 λεπτά
22.10.18 • 08:19
#Tags:

Θρασύτατη διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο σημειώθηκε περίπου στις 4 το πρωί της Δευτέρας (22/10) στον Ορχομενό σε απόσταση 150μ από το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης!

Δρώντας "κινηματογραφικά" μέσα σε τρία λεπτά τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά, παίρνοντας τα διάφορα είδη με τα συρτάρια τα οποία φόρτωναν σε αυτοκίνητο, κόκκινου χρώματος (πιθανώς αγροτικό) που είχαν σταθμεύσει έξω από το κατάστημα της κας Τ.Β.

Οι κουκουλοφόροι είχαν φροντίσει να κλείσουν με κάδους τον δρόμο που οδηγεί στο κατάστημα στην διασταύρωση του Δημαρχείου Ορχομενού. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του οικήματος, τους αντιλήφθηκε, βγήκε έξω καλώντας βοήθεια αλλά αυτοί ατάραχοι συνέχισαν το έργο τους και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο.

Οι δράστες προηγουμένως τράβηξαν με το αυτοκίνητο – το οποίο πιθανότατα ήταν κλεμμένο – τα ρολά της πρόσοψης του καταστήματος και εισέβαλαν σε αυτό αρπάζοντας κοσμήματα κι άλλα ακριβά αντικείμενα που ήταν εκτός χρηματοκιβωτίου.

Από το συναγερμό ειδοποιήθηκε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ενώ άγνωστη παραμένει η αξία των όσων πρόλαβαν να αφαιρέσουν. Μπ.Ζ.

Φωτό tvstar.gr

listeia 2 1 listeia1 0 1 listeia2 1 listeia3 1 listeia4 1 listeia5 1 listeia6 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle