Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
493

Κυνηγός πυροβολήθηκε από κυνηγό για το… καρτέρι

< 2 λεπτά
02.10.15 • 06:36
#Tags:

Κυνηγός πυροβολήθηκε από κυνηγό για το… καρτέρι

Τέσσερα αδέρφια καυγάδισαν για το καρτέρι σε δασική περιοχή της Φωκίδας όπου έπεσαν πυροβολισμοί και τραυματίστηκε ένα εξ αυτών.

Δύο αδέρφια 39 και 37 χρονών είχαν πάει για κυνήγι στη Φωκίδα και είχαν στήσει καρτέρι. Το ίδιο καρτέρι όμως ήθελαν και δύο άλλα αδέρφια 56 και 58 ετών.

Κυνηγός εξωφυλλοΟι τέσσερεις καυγάδισαν για την επιλογή του καρτεριού και ποιος θα πάρει τη θέση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 39χρονος στα πόδια μετά από πυροβολισμό.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε από τον αδερφό του σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ιτέας, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι (56χρονος και 58χρονος) τράπηκαν σε φυγή από το σημείο, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle