Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
579

Κώστας Βασιλάκης: Το 2017 θα είναι η χρονιά μου

< 2 λεπτά
13.01.17 • 12:50
#Tags:

Στην Κύπρο πέρασε τις γιορτές ο πρωταθλητής στίβου των μεσαίων αποστάσεων Κώστας Βασιλάκης (από τη Λιβαδειά) ο οποίος έκανε προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο και την συμμετοχή του σε αγώνες κλειστού στίβου.

Ο αθλητής μας γυμνάζεται με τον Δημήτρη Πλατή ενώ στην προετοιμασία του ήταν %ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%82με το γκρουπ του Νότη Παπούλια στο οποίο μετείχαν ακόμη οι Χρήστος και Ανέστης Παπούλιας και η Αλεξία Πολυκράτη.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του ο Βασιλάκης θα αγωνιστεί το επόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου στη Λετονία με στόχο την αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει των υποχρεώσεων στον κλειστό στίβο.

«Η προετοιμασία κύλησε όπως την είχαμε σχεδιάσει και είμαι σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι από αγώνα σε αγώνα θα βελτιώνομαι. Επόμενος αγωνιστικός στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Θέλω να ευχαριστήσω την Adidas, την Polar και την myprotein για την στήριξη που μου παρέχουν για να μπορώ να συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπώ!» δήλωσε ο πρωταθλητής μας

%ce%ba%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle