Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
152

κ Δήμαρχε, Πόσο κοστίζει το κλειστό;

< 2 λεπτά
15.07.15 • 09:06
#Tags:

κ Δήμαρχε,ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

Πόσο κοστίζει το κλειστό;

Σε δηλώσεις που γίνονταν στις κάμερες αλλά και σε κατ ιδίαν συζητήσεις, το κόστος της δαπάνης ανακατασκευής του κλειστού γηπέδου ανερχόταν στις 150.000€ περίπου. Άντε 10 % πάνω ή κάτω.

 Με γνώμονα αυτό άρχισαν να ζητούνται κεφάλαια από τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό για την χρηματοδότηση ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου-ντροπή του Ορχομενού.

Πράγματι τα χρήματα βρέθηκαν και δεσμεύτηκαν από τις δημόσιες επενδύσεις για τον Αθλητισμό.

 Ο ΓΓΑ κατά την επίσκεψη του στον Ορχομενό δήλωνε ότι θα δοθούν "φέτος κιόλας τα 100.000€ για να μη χρονοτριβούμε επειδή θέλουμε να μην υπάρχει αυτό το χάλι εδώ, και τα υπόλοιπα 50.000€ το 2016".

Να αρχίσουν τα βασικά, οι δημοπρασίες, αναδόχους κάποιες εργασίες απομάκρυνσης υλικών κλπ

 Όμως στη συνέχεια και μετά την αυτοψία του ΓΓΑ που επίσης εξαγγέλθηκε η συνεργασία των τεχνικών για τις μελέτες, το κόστος από την πλευρά τουΔήμου Ορχομενού ανήλθε στα 400.000+€!

 Που θα βρεθούν αυτά χρήματα για την ολοκλήρωση; Μήπως στη μελέτη έχουν ενταχθεί και έργα που πιθανώς δεν αφορούν αυτό καθ εαυτό το κλειστό γυμναστήριο;

 Τι μέλλει γενέσθαι;

Διαβάστε την δήλωση του ΓΓΑ για το θέμα πατώντας εδώ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle