Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
121

Λάβετε θέσεις, Έτοιμοι για το 5ο MaskaRun Ορχομενού

< 6 λεπτά
19.02.20 • 10:04
#Tags:

Την τελική ευθεία διανύουμε για την διεξαγωγή του 5ου MaskaRun το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην ιστορική πόλη του Ορχομενού στη Βοιωτία.
Όλα έτοιμα λοιπόν και η φιλόξενη πόλη περιμένει τους εκατοντάδες φίλους-δρομείς που θα πάρουν μέρος σε αυτόν τον μοναδικό και πρωτότυπο αγώνα δρόμου που οργανώθηκε για πρώτη φορά το 2016 και κλείνει φέτος την πρώτη του 5ετία. Ένας διαφορετικός, πολύχρωμος αγώνας δρόμου-περίπατος στόχος του οποίου είναι η συμμετοχή, η χαρά της άσκησης και της ομαδικότητας. Μια πρόσκληση-πρόκληση αλλαγής τρόπου ζωής και διέξοδος από την ρουτίνα της καθημερινότητας.
Οι συμμετοχές για τον αγώνα της Κυριακής έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το όριο και συνεχίζονται καταρρίπτοντας το ένα μετά το άλλο ρεκόρ  στον αγώνα!
Συνδιοργανωτές του 5ου MaskaRun είναι ο Δήμος Ορχομενού, η Τοπική Κοινότητα Ορχομενού, οι ιστοσελίδες www.Asopichos.gr, www.MaskaRun.gr, ο Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη», η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, η Μοτολέσχη Ορχομενού και ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού
Στο MaskaRun δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.
Γιορτάζοντας την 5ετία του MaskaRun Ορχομενού και δίνοντας το στίγμα της προσφοράς και της ανταποδοτικότητας, εξελίσσεται ακόμη μια πρωτοβουλία. Γίνεται έκκληση στους συμμετέχοντες να προσφέρουν βιβλία τα οποία θα συγκεντρωθούν την ημέρα του αγώνα και θα παραδοθούν στη Δημοτική βιβλιοθήκη για την αξιοποίηση και τον εμπλουτισμό της. 
Βιβλιο 2
Το MaskaRun είναι αγώνας δρόμου – περίπατος ισόπεδης και ασφαλτοστρωμένης απόστασης 2,5χλμ. εντός της πόλης στην οποία συμμετέχουν πολίτες κάθε ηλικίας. Συνδέεται με τις καρναβαλικές δραστηριότητες και το φημισμένο «Καρναβάλι Ορχομενού», την εκκίνηση στο οποίο δίνει το MaskaRun.
Η «καρδιά» του 5ου MaskaRun χτυπά στην κεντρική πλατεία. Από εκεί θα δοθεί η εκκίνηση και εκεί θα γίνει τερματισμός ενώ δεν θα πρέπει να φύγει κανείς γιατί εκτός από τις κληρώσεις και τις βραβεύσεις θα στηθεί το γλέντι της γιορτής με μουσική και χορό σε καρναβαλικούς ρυθμούς.
Διαφορετικό χρώμα και πιο φωτεινό θα είναι φέτος το αναμνηστικό και επετειακό μπλουζάκι του MaskaRun.  Το SMALL Ορχομενού του Κώστα Τσαμπά, είναι ο χρυσός χορηγός του 5ου MaskaRun και προσφέρει το συλλεκτικό μπλουζάκι σε όλους τους συμμετέχοντες. Το SMALL είναι η νέα πρόταση που καλύπτει κάθε επιθυμία στο χώρο της εστίασης και των εκδηλώσεων στην περιοχή.
Μπορεί στο MaskaRun να είναι όλοι νικητές αλλά το… αντικείμενο της νίκης, το μετάλλιο, θα περιμένει όσους φτάσουν στον τερματισμό. Το φετινό μετάλλιο είναι πανέμορφο, χειροποίητο κεραμικό με πολύχρωμη κορδέλα προσφορά της Invictus Pharmaceutical SA, Κωνσταντίνος Υπερήφανος, Katalina Christache και «πλασμένα» από το εργαστήριο κεραμικής In Spira Ceramix της Βίκυς Μωραΐτη και της Celine Lefort .
4 1
Για πρώτη φορά το MaskaRun θα παρέχει δωρεάν, πέραν των άλλων και καπελάκι! Είναι προσφορά της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «AL» η οποία τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικός χορηγός της διοργάνωσης.
Και στο 5ο MaskaRun το «καφέ Σύνορο» της Κικής Στεφοπούλου  θα προσφέρει πάλι τις μοναδικές μπάρες δημητριακών στους φίλους που θα πάρουν μέρος στον αγώνα.
Οι φημισμένες μπανάνες Dole για ακόμη μια χρονιά θα είναι κοντά στους δρομείς του MaskaRun τονώνοντας την προσπάθειά τους στον πρωτότυπο αγώνα του Ορχομενού.EVN1618 2
Στον τερματισμό, στην κεντρική πλατεία της πόλης φέτος δεν θα πρέπει να φύγει κανείς. Θα κληρωθούν πλούσια δώρα προσφοράς ντόπιων επιχειρηματιών και μεταξύ των άλλων: Μπάλες βόλεϊ και μπάσκετ προσφορά του καταστήματος «Αγνιάδης Σπορ», παιδικό ρολόι χειρός από το «Χρυσόραμα» του Πάνου Αλεξίου , κουβέρ λι προσφορά από το  «Πολυκατάστημα» Γιώργος Τσάπρας, καφετιέρα από την EURONICS Γιάννης Κιαλιός, πολυμηχάνημα HP από την COPYCARE Θεοδωρος Ζησιμόπουλος.
Να επισημάνουμε επίσης ότι τα νερά που θα ξεδιψάσουν τους δρομείς, οι μάσκες και οι σφυρίχτρες που θα δίνουν ρυθμό στο MaskaRun είναι προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού «η Νεφέλη» ενώ για όλα τα υπόλοιπα έχουν φροντίσει οι ιστοσελίδες www.asopichos.gr  και www.MaskaRun.gr όπως και για την προβολή, αφίσες, αυτοκόλλητα ενώ παρέες Ορχομένιων γυναικών θα προσφέρουν χειροποίητες πίτες.  
Να τονίσουμε ότι η πρωτότυπη αψίδα εκκίνησης είναι έμπνευσης και κατασκευής του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού μέλη του οποίου διοργανώνουν το Καρναβάλι και κατασκευάζουν τα άρματα της παρέλασης.   
Κλείνοντας πενταετία η πρωτότυπη και μοναδική στο είδος της διοργάνωση, θα βραβεύσει φίλους που την έχουν στηρίξει διαχρονικά αλλά και διακεκριμένους επισκέπτες.
EVA 5253

www.MaskaRun.gr           #MaskaRun                                                      https://www.facebook.com/TheMaskaRun/ 

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020
Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)
11:00 – 18:00 Άφιξη εθελοντών – Προετοιμασία υλικού 5ου MaskaRun 2020. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.
18:00-20:00 Σύσκεψη των συνεργαζόμενων φορέων με τη συμμετοχή εθελοντών. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) 
09:30-11:00 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
Κεντρική Πλατεία Ορχομενού
09:30-10:30 Διαμόρφωση χώρου στην πλατεία, μεταφορά και τοποθέτηση υλικών
11:00-11:20 Τοποθέτηση εθελοντών στα σημεία ευθύνης τους
11:00-11:25 Προετοιμασία, προθέρμανση
11:25 Τοποθέτηση δρομέων στην εκκίνηση
11:25-11:30 Χαιρετισμοί
11:30 Εκκίνηση
           Ειδικές Βραβεύσεις προσκεκλημένων  
           Κληρώσεις δώρων
Έως 12:15 τερματισμοί και παράλληλα όλοι χορεύουν στην πλατεία σε Καρναβαλικούς (και όχι μόνο) ρυθμού
3 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle