Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
95

"Λέβαδος" την Κυριακή με μεγάλη συμμετοχή

< 4 λεπτά
17.01.18 • 12:37
#Tags:

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν χθες, στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, o Αντιδήμαρχος Λεβαδέων κ. Στέλιος Θεοδωρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Ιωάννης Περγαντάς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Λεβαδεών κ. Σωτήριος Καρβούνης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Αρχηγός του ΑΚΟΛ κ.κ. Αναστάσιος Ακριδόπουλος και Χρήστος Πολατσίδης, και η εκπρόσωπος του Γ.Ν. Λιβαδειάς του Τμήματος Αιμοδοσίας κ. Χρυσοδήμητρα Γαλάτου σχετικά με την πραγματοποίηση του 3ου Αγώνα Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στη Λιβαδειά.

Ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων κ. Θεοδωρόπουλος μετέφερε χαιρετισμό της Δημάρχου Λεβαδέων κ. Γιώτας Πούλου, υπογράμμισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων στηρίζει όλους τους αθλητικούς συλλόγους και τις εκδηλώσεις τους και κάλεσε  τους δημότες να συμμετέχουν στον αγώνα είτε ως αγωνιζόμενοι είτε ως θεατές. Ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους χορηγούς και κυρίως τους εθελοντές που στηρίζουν τον αγώνα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διεξαγωγή του.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Περγαντάς, ο οποίος εξέφρασε την στήριξή του προς τον ΑΚΟΛ και ευχαρίστησε όλους όσοι Λεβαδος Λογκοεργάζονται για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα. Τόνισε την σημαντικότητα του αγώνα για την πόλη της Λιβαδειάς, καθώς προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους συμμετέχοντες και θεατές.  Συνεχάρη το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λιβαδειάς για την πρωτοβουλία του να πραγματοποιήσει την ημέρα των αγώνων αιμοληψία και να προωθήσει την ιδέα του εθελοντισμού δωτών του μυελού των οστών.  Επίσης, συνεχάρη τον Πρόεδρο της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Λεβαδέων για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει την ίδια ημέρα των αγώνων περιπατητική διαδρομή, έτσι ώστε και αυτοί που δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό μέρος των αγώνων να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της πόλης.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας συνεχάρη τον Δήμο Λεβαδέων και ειδικά την ίδια την Δήμαρχο για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την διοργάνωση του αγώνα, την Περιφέρεια, τον ΑΚΟΛ, την Ομάδα Διάσωσης Λιβαδειάς και τους εθελοντές για την διοργάνωση και την διεξαγωγή του Αγώνα ΛεβαδοςΟρεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ” που προσελκύει αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Ειδική μνεία έκανε στον ΑΚΟΛ λέγοντας ότι αποτελεί καμάρι και πρωτοπόρο σύλλογο στην ΕΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.  Ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε στην τιμητική βράβευση των Πανελληνιονικών αθλητών και αθλητριών που θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στην Λιβαδειά και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον αγώνα.

Ο κ. Καρβούνης, πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής αναφέρθηκε στη συνεχή αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων στον αγώνα ορεινού δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ” που εφέτος ανέρχονται στους 700 αθλητές.  Η αύξηση των συμμετεχόντων αθλητών είναι αποτέλεσμα της σημαντικής εργασίας που καταβάλλουν οι άνθρωποι του ΑΚΟΛ. Υπογράμμισε ότι ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου Λεβαδος1Λεβαδέων, ο οποίος λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του αθλητισμού και του αθλητικού τουρισμού.

Η εκπρόσωπος της Γ.Ν. Λιβαδειάς αφού συνεχάρη τους διοργανωτές του αγώνα, αναφέρθηκε ότι η πρωτοβουλία του Νοσοκομείου για αιμοληψία την ημέρα των αγώνων αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε να αυξηθούν οι εθελοντές δότες μυελού των οστών και να ενημερωθούν ότι  πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Στη συνέχεια  ο πρόεδρος του ΑΚΟΛ σημείωσε ότι η διοργάνωση του αγώνα ορεινού δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ” είναι μια συλλογική προσπάθεια όλης της πόλης και όλων των φορέων της, τονίζοντας ότι ο αγώνας αποτελεί αθλητικό και τουριστικό ορόσημο για όλη την Ελλάδα, ελπίζοντας ότι ο αγώνας αυτός να αποτελέσει εφαλτήριο, ώστε η πολιτεία να στηρίξει την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών της πόλης μας.

Τέλος, ο κ. Πολατσίδης Χρήστος σημείωσε ότι η επιτυχία του αγώνα οφείλεται στην αγάπη και το μεράκι όλων όσων εργάζονται για αυτόν και ότι οι αθλητές και οι επισκέπτες που συμμετέχουν στον αγώνα αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για την Λιβαδειά.

Παρευρέθηκαν επίσης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. Ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Μάριος Σάκκος και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Πελοποννησίων κ. Παναγιώτης Γάτσιος συνεχάρησαν τους διοργανωτές και εθελοντές του αγώνα και εξέφρασαν τη στήριξή τους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle