Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
112

Λαμία: Δυο νεκροί σε φοβερό τροχαίο - Μοτοσυκλέτα καρφώθηκε σε αυτοκίνητο

< 1 λεπτό
15.12.17 • 20:17
#Tags:

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής κοντά στο κόμβο της Ξηριώτισσας στο ύψος του "Ριζάκου".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δικυκλιστής κινούταν από Λαμία προς Δομοκό και εμβόλισε αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή ή βγήκε κάθετα στο δρόμο από το πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από την εταιρεία "Ριζάκος" στο 1ο χιλιόμετρο Λαμίας - Δομοκού.

Δυστυχώς η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο δικυκλιστής, αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου σκοτώθηκαν επί τόπου.

5a342a351dc52416228b458c

Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία, χωρίς ωστόσο να μπορέσει κάνεις να βοηθήσει τους δυο οδηγούς που διακομίστηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής είναι 27χρονος στρατιωτικός από Λαμία και μόλις είχε αγοράσει τη μηχανή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν επίσης Λαμιώτης και διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων. Τα ακριβή αίτια του διπλού θανατηφόρου ερευνά η τροχαία Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle