Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
109

Λαμπρή τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

< 5 λεπτά
28.01.18 • 09:50
#Tags:

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για τους τιμώμενους οι οποίοι μετά τους αγώνες τους στους στίβους, η κοινωνία τους αγκάλιασε, τους τίμησε και τους παρότρυνε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για νέες διακρίσεις.

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση απονομής βραβείων στις αθλήτριες και στους αθλητές του στίβου που ανήκουν στους συλλόγους της δύναμης της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων του ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, στο συνεδριακό κέντρο της Λιβαδειάς «Χρήστος Παλαιολόγος» το οποίο ήταν κατάμεστο, το Σάββατο το βράδυ 27 Ιανουαρίου με διοργανωτές τον Δήμο Λιβαδειάς, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας και τον ΑΚΟ Λιβαδειάς.  

Πραγματικά συγκινητική η παρουσία των νεαρών αθλητριών και αθλητών οι οποίοι βραβεύτηκαν στον τόπο τους ο οποίος αναγνώρισε έμπρακτα τις διακρίσεις τους αλλά και των αθλητικών παραγόντων, δίλων του στίβου καιτων τιμώμενων καθώς και των οικογενειών τους.  ΕΑΣ Βραβευσεις 2Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, απένειμε βραβεία και στον χαιρετισμό του επισήμανε την βασική στρατηγική της Ομοσπονδίας για την συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, επισήμανε την έλλειψη υποδομών για την προετοιμασία των αθλητών και έδωσε τα θερμά συγχαρητήριά του στις αθλήτριες και στους αθλητές που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε. Σε αιτήματα τοπικών παραγόντων για την διοργάνωση αγώνων στην Βοιωτία ο κ Σεβαστής δεσμεύτηκε να εξετάσει την περίπτωση αγώνων πανελλαδικής εμβέλειας στην περιοχή.

Η Δήμαρχος Λιβαδειάς, οικοδεσπότης και διοργανωτής της εκδήλωσης χαιρέτησε και υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα  τους παρευρισκόμενους, επισήμανε τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος για την παροχή διευκολύνσεων και εγκαταστάσεων στους αθλητές της πόλης, τόνισε τη προσφορά της πόλης στον αθλητισμό με τους πρωταθλητές που έχει αναδείξει και στάθηκε ιδιαίτερα στην διοργάνωση αθλητικών  διοργανώσεων, διαφόρων αθλημάτων, που έχει φιλοξενήσει ο Δήμος με τεράστια επιτυχία, κάνοντας την πόλη της Λιβαδειάς κέντρο αθλητικών δραστηριοτήτων στην περιοχή και τη σημασία που δίνει στον Αθλητικό Τουρισμό.

Η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου, τίμησε για την προσφορά του στον αθλητισμό τον ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, τον ΑΚΟ Λιβαδειάς στο πρόσωπο του πρόεδρου Τάσο Ακριδόπουλο και τον επίτιμο πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Γιώργο Κατσιμπάρδη. ΕΑΣ Βραβεύσεις 1

Ο Βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος χαιρέτησε και συνεχάρη με τη σειρά του τους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες της Στερεάς Ελλάδας για τις επιτυχίες τους, αναφέρθηκε στους κόπους που καταβάλλουν μέχρι να φτάσουν στις επιτυχίες καθώς και τη συμβολή των προπονητών τους αλλά και τις θυσίες των οικογενειών τους. Τόνισε δε ότι γίνονται βήματα προόδου και στον αθλητισμό αλλά υπάρχει ακόμη πολύ δρόμος μέχρι να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Ο κ Θηβαίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον ΓΓ του ΣΕΓΑΣ μαζί με την Δήμαρχο και τους πρωταθλητές του ΑΚΟΛ στη σκυταλοδρομία 4χ400μ. εφήβων.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας Θανάσης Βλάχος στην ομιλία του εξήρε με τη σειρά του τις διακρίσεις των συλλόγων, των προπονητών, των παραγόντων και βεβαίως των αθλητών της περιφέρειας καθώς και ΕΑΣ Βραβευσεις γενικητην προσφορά της ΕΑΣ προς τους Συλλόγους. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην οργάνωση των αγώνων της περιφέρειας και την επιτυχημένη τη συμβολή της ΕΑΣ αλλά και τους στόχους της ΕΑΣ για τη νέα χρονιά και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει η Ένωση στην περιοχή.

Παραβρέθηκαν και απένειμαν βραβεία εκτός από τους κκ Θηβαίο, Πούλου, Σεβαστή,  ο Αντιπεριφεριάρχης Γιάννης Περγαντάς, ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΕ Χαλκίδας Φώτης Γκούνης, ο πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Λιβαδειάς Σωτήρης Καρβούνης, ο πρόεδρος των Πελοποννησίων Βοιωτίας Παναγιώτης Γάτσιος, ο αντιπρόεδρος των κριτών Βοιωτίας-Εύβοιας Ανδρέας Ασημακόπουλος, ο Τάκης Θεοδώρου μέλος του ΔΣ της ΕΑΣ , ο Στέφανος Ματάκης Τεχνικός της Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ, ο Βαλκανιονίκης Παναγιώτης Παλληκάρης, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Κώστας Κουμπούρας, ο ταμίας της ΕΑΣ Ηλίας Τάγκης, η πρόεδρος του ΓΣ Νεάπολης Πάφρα Μαρουδιά, ο πρόεδρος του ΓΣ Πίνδραρος Θηβας Βαγγέλης Κοκοντίνης, η πρόεδρος του ΓΣ Πολύμναστος Δελφών Μεσαπίων Σταματία Χαλεπά, ο ΓΓ του ΑΚΟΛ Χρήστος Αλογοσκούφης και ο ΓΓ της ΕΑΣ Χαράλαμπος Βραϊμάκης.

ΕΑΣ Βραβευσεις

Οι αθλήτριες και οι αθλητές, των Συλλόγων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που ανήκουν στη δύναμη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, οι οποίοι βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους, είναι, κατά Σύλλογο, οι παρακάτω:

ΑΚΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΜΠΑΛΤΣΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΕΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΓΕΡΑΚΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΘΗΒΩΝ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙXAHΛ, ΔΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,  ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΕΑΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΔΑΛΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,  ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΓΕΡΑΣΗ ΙΡΙΣ

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΓΕΡΟΜΑΡΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΜΟΥΝΤΖΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗ ΜΙΧΑΕΛΑ, ΜΠΕΡΤΖΙΜΑ ΕΛΕΝΗ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜAPIOΣ

ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΤΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΙΧΑΗΛ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
NTOMΠPOΜΙPOBA ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

ΕΑΣ Βραβευσεις 4

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle