Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
154

Λαχανικά και φρούτα στα σχολεία

< 1 λεπτό
18.04.15 • 06:47
#Tags:

Λαχανικά και φρούτα στα σχολεία

Με στόχο την υλοποίηση προγράμματος με τίτλο «Δράσεις ενημέρωσης φρέσκων φρούτων και λαχανικών σε σχολεία στην Ελλάδα» ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ΦρουταΒαγγέλης Αποστόλου υπέγραψε σύμβαση με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου.

Το πρόγραμμα είναι προϋπολογισμού 2.233.020 ευρώ και η χρηματοδότησή του γίνεται κατά 60% από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά 20% από το Ελληνικό κράτος και κατά 20% από τον φορέα υλοποίησης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ενημερωτικές επισκέψεις μαθητών σε εκθεσιακούς και εκπαιδευτικούς χώρους, τη δημιουργία ιστοσελίδας και έντυπου προωθητικού υλικού, την υλοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας, τη διεξαγωγή μαθητικών διαγωνισμών κ.λπ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle