Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
117

Λειτουργία του Αγ Κοσμά μέχρι τέλους του 2016

< 2 λεπτά
26.08.15 • 07:16
#Tags:

Λειτουργία του Αγ Κοσμά μέχρι τέλους του 2016

Η ΓΓΑ σε συνεργασία με την επιτροπή διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγ. Κοσμά και του Δ.Σ. της «Ελληνικό ΑΕ», παρατείνεται η αθλητική και κοινωφελής λειτουργία του ΕΑΚΝ στον παράκτιο χώρο του Αγ. Κοσμά.

Καλύπτονται οι ανάγκες προετοιμασίας των αθλητών των εθνικών μας ΕΑΚ Αγ Κοσμαςσυγκροτημάτων ενόψει των επικείμενων Ολυμπιακών αγώνων του ΡΙΟ, έως το τέλος του 2016.

Επιπλέον συμφωνήθηκε να συζητηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα μεταξύ ΓΓΑ, ΤΑΙΠΕΔ, «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ» και ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, οι όροι και οι προϋποθέσεις για την επαναφορά λειτουργιών που είχαν αφαιρεθεί από την αρμοδιότητα του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά βάσει της προηγούμενης σύμβασης παραχώρησης, όπως για παράδειγμα των δυο κυλικείων, των ενοικιαζόμενων γηπέδων 5χ5, καθώς και η επαναλειτουργία του εστιατορίου για τους αθλητές.

Βούληση της αθλητικής ηγεσίας είναι η συντήρηση και αναζωογόνηση του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, ώστε η σημερινή εικόνα μαρασμού και εγκατάλειψης σύντομα να αποτελέσει παρελθόν προς όφελος του ελληνικού αθλητισμού και των χιλιάδων πολιτών που επισκέπτονται το αθλητικό κέντρο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle