Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
116

Λιβαδειά: Συζήτηση περί Αστέρων

< 1 λεπτό
25.11.19 • 10:35
#Tags:

Το Σάββατο 30/11 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας στη Λιβαδειά με μια διπλή αστρονομική ομιλία!
Αρχικά, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας Σταύρος Λέτης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα "Περί Αστέρων (η γέννηση και η ζωή τους)".
Στη συνέχεια το μέλος του ΔΣ, Παναγιώτης Λιώρης , θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη ομιλία με τίτλο "Αστερισμοί του Χειμωνιάτικου ουρανού".
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Επίσης, θα θέλαμε να τονίσουμε πως απευθύνεται και σε αρχάριους στον χώρο της Αστρονομίας, επομένως αποτελεί μια πολύ καλή αρχή για όποιον κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο αυτόν!
Τόπος συνάντησης: Χώρος Τέχνης  και Πολιτισμού, Δωδεκανήσου 5, Λιβαδειά
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 6948519713.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle