Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
108

ΛΙΒΑΔΕΙΑ Άγρια καταδίωξη με ληστές πρατηρίου

< 2 λεπτά
11.09.19 • 09:33
#Tags:

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας στην περιοχή της βόρειας Λοκρίδας με καταδίωξη ληστών το μεσημέρι της Τρίτης...

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 5μελης συμμορία ρομά έκανε μια ληστεία σε πρατήριο έξω από τη Λιβαδειά, απ΄ όπου άρπαξαν 300€ και έγιναν καπνός.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας για των εντοπισμό των δραστών, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ρομά από την περιοχή της Χαλκίδας οι οποίοι έχουν απασχολήσει συχνά τις Αρχές.
Το αυτοκίνητο με τους ληστές κινήθηκε προς την περιοχή της Αμφίκλειας και κάποια στιγμή εντοπίστηκε από αστυνομικούς κοντά στο Παλαιοχώρι.
Όταν όμως οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ έδειξε προς στιγμήν αν συμμορφώνεται, ξαφνικά τράβηξε χειρόφρενο έκανε αναστροφή και την "κοπάνησε".
Ακολούθησε καταδίωξη και δόθηκε σήμα να στηθούν μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή, όμως οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν αφου γνωρίζουν πολύ καλά το επαρχιακό ακόμα και το δασικό οδικό δίκτυο της περιοχής.
«Έτρεχε μέσα στο χωριό, τράβαγε χειρόφρενα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς....», είπε κάτοικος του Παλαιοχωρίου που έτυχε να δει το αυτοκίνητο με τους ληστές να περνάει μέσα από το χωριό, ενώ κάποιος άλλος είπε ότι είδε έναν από αυτούς να έχει ανοιχτό το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου με το χέρι έξω και να κρατάει όπλο.
Η αστυνομία που γνωρίζει τα στοιχεία τους έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που έχουν ρημάξει την ευρύτερη περιοχή.
Πηγή

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle