Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
85

Λουτροθεραπεία ηλικιωμένων και ΑμεΑ. 15 οι δικαιούχοι της Π.Ε. Βοιωτίας

< 2 λεπτά
05.08.16 • 19:37
#Tags:

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Β. Παπαθωμά Φανή, με την Γενική Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σας ενημερώνουν ότι, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα υλοποιήσει και φέτος το πρόγραμμα «Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία – Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένα άτομα και ΑμεΑ» σε συνεργασία με Επιχειρήσεις Δήμων οι οποίες εφαρμόζουν προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού και διαθέτουν επαρκή ξενοδοχειακή υποδομή για την φιλοξενία των δικαιούχων του προγράμματος.

Για δεύτερη φορά στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν και 15 δικαιούχοι από την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.
Η συμμετοχή θα αξιολογηθεί ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος του κάθε Δήμου.

Στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής :
1. Ηλικιωμένα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω
2. Ενήλικα άτομα με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω πιστοποιημένα από αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή
3. Συνταξιούχοι λόγω γήρατος, χηρείας ή αναπηρίας όλων των ασφαλιστικών ταμείων
4. Συνταξιούχοι του λογαριασμού ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΓΑ
5. Τα άτομα όλων των παραπάνω κατηγοριών δεν πρέπει να έχουν λάβει μέρος την ίδια χρονική περίοδο λειτουργίας του προγράμματος σε αντίστοιχο πρόγραμμα άλλου φορέα.
Από τις παραπάνω κατηγορίες δικαιούχων επιλέγονται κατά προτεραιότητα όσοι είναι αποδεδειγμένα οικονομικά αδύνατοι, βάση του εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου

Οι δικαιούχοι της Π.Ε. Βοιωτίας θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις των Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, από 16/9/2016 – 23/9/2016

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Βοιωτίας Φίλωνος 35-39 Λιβαδειά ( τηλ 22613 50144 και 50133) και στους Δήμους της Π.Ε. Βοιωτίας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle