Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
292

Μάγκας… στη Λιβαδειά το Πάσχα, αναβολή στον Ορχομενό

< 3 λεπτά
31.03.15 • 20:50
#Tags:

Μάγκας… στη Λιβαδειά το Πάσχα, αναβολή στον Ορχομενό

Στον κακό καιρό οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες η αναβολή των εκδηλώσεων που προγραμμάτιζε ο Δήμος Ορχομενού το Πάσχα.

Φαίνεται ότι ο Δήμος έχει καλούς συμβούλους Μετεωρολογίας που τον συμβούλευσαν ότι θα γίνεται ο κακός χαμός και δεν θα μπορούσαν να γίνουν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί. Μπορεί κάτι παραπάνω να ξέρουν και στο τέλος να δικαιωθούν, σημασία πάντως έχει ότι δεν θα γίνουν εκδηλώσεις στον Ορχομενό το Πάσχα. Μακάρι να διαψευστούμε και να γίνουν...

Στην Λιβαδειά όμως οι εκδηλώσεις θα γίνουν και μάλιστα… Μάγκικες!

Ο μεγάλος συντοπίτης μας καλλιτέχνης, βιρτουόζος του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας θα είναι το κεντρικό πρόσωπο που θα διασκεδάσει ντόπιους και επισκέπτες το Πάσχα. Την ίδια μέρα σε δεύτερη σκηνή θα εμφανιστεί ο Δημήτρης Πουλικάκος με άλλους καλλιτέχνες ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλους ντόπιους καλλιτέχνες όπως και παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα. 

pΣτη Λιβαδειά λοιπόν που αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό έθιμο της πόλης, ο Δήμος Λιβαδειάς συνεχίζει την παράδοση του Ρουμελιώτικου Πάσχα.
Οι φετινές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί τόσο σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους όσο και με καταξιωμένους καλλιτέχνες στοχεύουν στη ψυχαγωγία των δημοτών και των επισκεπτών.

Πάσχα πρωί
Το γλέντι θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα με το έθιμο των λάκκων στην πανέμορφη περιοχή της Κρύας, όπου ο Δήμος θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες και θα προσφέρει πασχαλινά εδέσματα. Επίσης το έθιμο των λάκκων θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς και στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη με νταούλια και κλαρίνα.

Πάσχα βράδυ
Το βράδυ, δίπλα στο ποτάμι και σε δύο σκηνές θα πραγματοποιηθούν μουσικές συναυλίες με τους Γιώργο Μάγκα, Mode Plagal, Δημήτρη Πουλικάκο, Flat Out και Plan B, ενώ

τη Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα στην Κεντρική Πλατεία θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τοπικούς συλλόγους.

Τετάρτη 15/4
Επίσης, στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθεί συναυλία νεανικών τοπικών συγκροτημάτων την Τετάρτη 15 Απριλίου, ενώ πλήθος εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί για τα παιδιά, εκθέσεις και αθλητικές εκδηλώσεις.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle