Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
500

Μάθε να ανακυκλώνεις

< 1 λεπτό
01.11.17 • 20:40
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης Α.Ε. (Ε.Ε.Α.Α.) διένειμε σε όλα τα Δημοτικά σχολεία του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων κάδους ανακύκλωσης χαρτιού χωρητικότητας 360 λίτρων.

Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος “Ανακάλυψε και εσύ πως ανακυκλώνεις σωστά στον μπλε κάδο” ο Δήμος Λεβαδέων θα διανείμει σε όλα τα Δημοτικά σχολεία ενημερωτικό – εκπαιδευτικό υλικό και βίντεο που έχει προετοιμαστεί από την ΕΕΑΑ με χρήσιμες οδηγίες για το σωστό τρόπο ανακύκλωσης.

Η Δ/νση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Λεβαδέων είναι πάντα στη διάθεση των πολιτών για να τους ενημερώνει για θέματα που αφορούν στην ανακύκλωση, τις θέσεις των μπλε κάδων, τη συχνότητα αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών.

Παρακαλούνται οι δημότες για οποιαδήποτε αίτημα τους που αφορά στην αποκομιδή απορριμμάτων και την ανακύκλωση να επικοινωνούν στο τηλ. 22610-89818.

Ανακύκλωση

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle