Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
189

Μάθε που ψηφίζεις. ΟΛΑ τα Εκλογικά Τμήματα της Στ Ελλάδας κατά Νομό

< 3 λεπτά
16.09.15 • 06:27
#Tags:

Μάθε που ψηφίζεις. ΟΛΑ τα Εκλογικά Τμήματα της Στ Ελλάδας κατά Νομό

Για την ανάδειξη 300 μελών στη Βουλή διεξάγονται οι εθνικές βουλευτικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου χωρίς σταυρό προτίμησης με την μέθοδο της λίστας που έχουν καταρτίσει τα κόμματα λόγω μη παρέλευσης του 8μηνου μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Εκλογες 2015 ελογικο ΤμημαΤο ψηφοδέλτιο με σταυρό προτίμησης δεν είναι άκυρο, αλλά θα προσμετράται υπέρ του συνδυασμού.

Δημοσιεύουμε παρακάτω τα εκλογικά τμήματα ΟΛΩΝ των Νομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ώστε να πληροφορηθείτε σε ποιο εκλογικό τμήμα θα ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα.
Δεν έχετε παρά να ανοίξετε το αντίστοιχο αρχείο του Νομού που ψηφίζετε και στη συνέχεια αναζητείστε το Δήμο και θα βρείτε με το ονοματεπώνυμό σας το εκλογικό σας τμήμα.

Αφού βρείτε το τμήμα που θα ψηφίσετε δείτε τους υποψηφίους της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατά νομό και κόμμα πατώντας  ΕΔΩ  για να δείτε σε ΕΝΑ πίνακα.

Τα εκλογικά τμήματα του Νομού Βοιωτίας

Τα εκλογικά τμήματα στο Νομό Ευβοίας

Τα εκλογικά τμήματα στο Νομό Φθιώτιδας

Τα εκλογικά τμήματα στο Νομό Φωκίδας

Σημειώνουμε ότι  για τον Νομό Ευρυτανίας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επισήμως τα εκλογικά τμήματα.

Μπορείτε επίσης να μάθετε που ψηφίζετε για την υπόλοιπη χώρα και στην τηλεφωνική γραμμή 213.136.1500 που λειτουργεί τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:
– Τρίτη έως Πέμπτη από τις 09:00 έως τις 18:00.
– Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 19:00.
– Σάββατο από τις 09:00 έως τις 21:00.
– Κυριακή από τις 07:00 έως τις 19:00.

Επίσης μπορείτε να μάθετε το εκλογικό τμήμα που θα ψηφίσετε συμπληρώνοντας στη σελίδα στο site του Υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm τα πεδία Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατέρα, Έτος Γέννησης, Όνομα Μητέρας (προαιρετικό)*, ή μόνο τα πεδία Ε.Ε.Α. και Επώνυμο εφόσον τα γνωρίζετε, μπορείτε πληροφορηθείτε και να βρείτε στο χάρτη το εκλογικό τμήμα που ψηφίζετε.
(Προσοχή: Στο πεδίο όνομα θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία όπως εμφανίζονται στην αστυνομική σας ταυτότητα, π.χ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ και όχι ΓΙΩΡΓΟΣ).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle