Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
179

Μέχρι τέλους 2014 εξοφλούνται ενισχύσεις αποζημιώσεις

< 2 λεπτά
06.12.14 • 19:00
#Tags:

ΤρακτερΜέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα εξοφληθούν προς τους αγρότες οι ενιαίες ενισχύσεις αλλά και οι εξισωτικές αποζημιώσεις των ετών 2013 και 2014.
Αυτό τόνισε στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης «Σε αυτά τα χρήματα συμπεριλαμβάνεται η εξισωτική αποζημίωση του 2013, η καταβολή της οποίας ολοκληρώνεται εντός του Δεκεμβρίου, αλλά και η πληρωμή, για πρώτη φορά από τότε που η χώρα μας έγινε μέλος της Ε.Ε, της εξισωτικής αποζημίωσης του τρέχοντος έτους», είπε ο Υπουργός αναφερόμενος σε ποσό 1,5 δις ευρώ που θα πληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ακόμη ο κ. Καρασμάνης τόνισε ότι το 2014 είναι «χρονιά των μεγάλων προκλήσεων», όπως «η αναθεώρηση της ΚΑΠ, και μια σειρά άλλων σημαντικών μεταβολών σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο και υπογράμμισε ότι «στις προτεραιότητες που προκρίθηκαν και δρομολογήθηκαν, ήταν η στήριξη νέων ανθρώπων, η ακόμη μεγαλύτερη στήριξη της Κτηνοτροφίας, η αξιοποίηση προγραμμάτων προώθησης και προβολής των προϊόντων μας, καθώς και η περαιτέρω ισχυροποίηση του ΕΛΓΑ».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle