Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
83

Μέχρι 30 Ιουνίου κατάθεση φορολογικών δηλώσεων

< 2 λεπτά
08.04.16 • 06:49
#Tags:

Με αιτία το μη έγκαιρο "άνοιγμα" του Taxisnet για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων, δόθηκε παράταση μέχρι 30 Ιουνίου 2016 αντί της 30 Απριλίου που ήταν η αρχική καταληκτική ημερομηνία.

Με ανακοίνωση του υπουργείου δεν αποκλείεται και νέα παράταση εάν εμφανιστούν ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΦΩΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)προβλήματα κατά την υποβολή των δηλώσεων (μηχανογραφικά κλπ.) για να μην δημιουργηθεί αναστάτωση στους φορολογούμενους.

Το υπουργείο υπογραμμίζει ότι στόχος του είναι να υποβληθούν έγκαιρα οι δηλώσεις και για τον λόγο αυτό καθορίζεται από την αρχή διάστημα τριών μηνών για την υποβολή τους και καλεί τους φορολογούμενους να μην αφήσουν την υποχρέωσή τους αυτή για τις τελευταίες ημέρες.

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις των λογιστών-φοροτεχνικών το υπουργείο τους καλεί «να επιλέξουν άλλες μορφές κινητοποίησης για τα υπαρκτά προβλήματά τους" και επισημαίνει "σε συναντήσεις με τους φορείς τους άμεσα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε εκείνες τις λύσεις που θα επιτρέψουν την ομαλή ολοκλήρωση των δηλώσεων". 

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle