Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
63

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

< 2 λεπτά
07.03.17 • 18:07
#Tags:

Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου δήλωσε σχετικά :

“Στις 8 Μαρτίου τιμούμε τους διαχρονικούς αγώνες των γυναικών για την κατοχύρωση της συμμετοχής τους με ίσους όρους σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Ως Δημοτική Αρχή, θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας την ενδυνάμωση του ρόλου και της θέσης της γυναίκας τόσο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων όσο και εν γένει στην κοινωνία.

Μέσα από τις δομές μας : “Συμβουλευτικό Κέντρο κατά της Βίας των Γυναικών”, “Παιδικοί Σταθμοί”, “Βοήθεια στο Σπίτι”, “Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας”, “Κέντρο Πρόληψης ΟΚΑΝΑ”, “Κοινωνικό Παντοπωλείο”, “Κοινωνικό Φροντιστήριο”, “Κοινωνική Υπηρεσία Δ. Θηβαίων” κα, προσπαθούμε να στηρίζουμε τη γυναίκα και τα παιδιά της, δίνοντας προτεραιότητα κυρίως στην άνεργη γυναίκα, τη χαμηλά αμειβόμενη, την ανασφάλιστη, την μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, την πολύτεκνη μητέρα, την κακοποιημένη γυναίκα, τη συνταξιούχο.

Eύχομαι σε όλες τις γυναίκες χρόνια πολλά και δημιουργικά, με υγεία και δύναμη, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε και να στηρίξουν, όπως μόνο εκείνες γνωρίζουν με το αστείρευτο θάρρος τους, την οικογένεια και την κοινωνία. ”

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle