Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
92

Μήνυμα του βουλευτή Νίκου Θηβαίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

< 1 λεπτό
16.11.16 • 21:27
#Tags:

Η φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου έχει αναμφίβολα σημαδέψει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία και ταυτόχρονα τη συνείδηση του λαού μας. Τα γεγονότα του Νοέμβρη 1973 έχουν αφήσει στην ιστορία τη λαμπρή τους παρακαταθήκη και μαζί την υπόμνηση προς όλους μας πως η διεκδίκηση ενός καλύτερου κόσμου αποτελεί το συλλογικό μας καθήκον.

Σήμερα, το πλάτεμα και το βάθεμα της Δημοκρατίας παραμένει ο στόχος μας, ο οποίος περνά αποκλειστικά μέσα από την κοινωνική δικαιοσύνη και την έξοδο της χώρας από την πολυετή κρίση. Οι αγώνες ολόκληρου του ελληνικού λαού για Ελευθερία, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία παραμένουν οι φωτεινοί οδοδείκτες μας.
Νίκος Θηβαίος
Βουλευτής Βοιωτίας

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle