Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
96

Μήνυμα του Δημάρχου Λιβαδειάς για τη νέα σχολική χρονιά

< 1 λεπτό
10.09.19 • 19:31
#Tags:

Με ευκαιρία την αυριανή τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Λεβαδέων  κ. Ιωάννης  Δ. Ταγκαλέγκας και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων εύχονται στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς να έχουν μια δημιουργική σχολική χρονιά και να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και ελπίδα για την απρόσκοπτη επίτευξη των στόχων τους.
Ιδιαίτερες ευχές στα “πρωτάκια” που ξεκινούν αύριο το ταξίδι τους στον θαυμάσιο κόσμο της μάθησης, αλλά και στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που προετοιμάζονται για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται να βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να δημιουργήσουν ένα κατάλληλο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον προσφέροντας στους μαθητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle