Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
163

Μήνυμα Φανής Παπαθωμά για την εργατική Πρωτομαγιά

< 1 λεπτό
30.04.18 • 17:55
#Tags:

Η 1η Μάη είναι μέρα τιμής και μνήμης του αγώνα, της αιματοβαμμένης εξέγερσης των εργατών και εργατριών στο Σικάγο το 1886 που διεκδίκησαν 8ώρο, καλύτερες συνθήκες εργασίας και ένα καλύτερο μέλλον.
Είναι μέρα αγώνα της εργατικής τάξης ενάντια στη εκμετάλλευση και την καταπίεση στην όποια τους μορφή.
Στη χώρα μας άλλη μια επέτειος της Εργατικής Πρωτομαγιάς βρίσκει τους εργαζόμενους και γενικότερα τον λαό μας να παλεύει για τα αυτονόητα, για αξιοπρεπή εργασία και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.
"Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία καλούμαστε όλες και όλοι σε ένα πλαίσιο ενότητας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματα εργαζομένων και ανέργων και η Ελλάδα με εθνική ακεραιότητα, αξιοπρέπεια και περηφάνια να μπει επιτέλους στον δρόμο της ανάπτυξης.
Απαιτείται όμως αγώνας και ο δρόμος αυτού του αγώνα μπορεί να είναι μακρύς και επίπονος έχουμε όμως χρέος απέναντι στις γενιές που έρχονται να τον βαδίζουμε", τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle