Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
90

Μαγευτική βραδιά με πανσέληνο στον Ορχομενό. ΒΙΝΤΕΟ

< 2 λεπτά
08.08.17 • 15:27
#Tags:

Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι μαγεύει και δίνει έμπνευση για απόλαυση με ποικίλους τρόπους. Σίγουρα όμως η σύνδεση της πολιτιστικής κληρονομιάς και η πρόσβαση των αρχαιοτήτων με τις γιορταστικές εκδηλώσεις υπό το φως της σελήνης είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

Γέμισαν οι αρχαιολογικοί χώροι της Ελλάδας και φέτος στις εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο και ο Ορχομενός δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση.

Πανσεληνος Ορχο 2

Στον  αρχαιολογικό χώρο της πόλης, μπροστά από τον θολωτό τάφο του Μινύα και δίπλα από το αρχαίο θέατρο οι Ορχομένιοι σιγοτραγούδησαν μαζί με τον Σταύρο Σιόλα και την Αργυρώ Καπαρού οι οποίοι ερμήνευσαν επιτυχίες από προσωπικές τους δημιουργίες αλλά και από ένα ευρύ φάσμα ελλήνων μουσικών με κύριο θέμα το φεγγάρι και τον έρωτα.

Πανσεληνος Ορχο 3

Η εκδήλωση του Δήμου ήταν στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Χαριτήσεια 2017» όπου θα γίνει και μια μεγάλη λαϊκή συναυλία με την Γλυκερία στην κεντρική πλατεία της πόλης στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πανσεληνος Ορχο 4

Για όσους δεν ήταν το βράδυ της Δευτέρας 7/8 στον αρχαιολογικό χώρο του Ορχομενού στο παρακάτω βίντεο μπορούν να απολυόσουν κάποια αποσπάσματα από το πρόγραμμα.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sWGeKBlNzm8]

Πανσεληνος Ορχο 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle