Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
124

Μαγική Λευκή Νύχτα στη Λιβαδειά

< 3 λεπτά
28.10.17 • 06:34
#Tags:

Η νύχτα έγινε μέρα την Παρασκευή το βράδυ (27/10) στη Λιβαδειά. Η πόλη γιόρτασε τη "Λευκή Νύχτα" που οργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης και δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από επισκέπτες που ήρθαν από κάθε γωνιά της Βοιωτίας και όχι μόνο.

Τα εμπορικά καταστήματα ήταν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα και παρείχαν εκπτώσεις σε όσους ήθελαν να ψωνίσουν ενώ "δεν έπεφτε καρφίτσα" στα υπόλοιπα καταστήματα, μεζεδοπωλεία και καφετέριες.

Ο καλός καιρός βοήθησε και πολίτες κάθε ηλικίας βγήκαν στους δρόμους της Λιβαδειάς με κεντρικό τον πεζόδρομο και την πλατεία Λιβαδειάς όπου οργανώθηκε και συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στον πεζόδρομο, κλόουν και ξυλοπόδαροι σε συνδυασμό με άλλα δρώμενα διασκέδαζαν μικρούς και μεγάλους στην ατέλειωτη βόλτα τους από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Λευκη 1 Λευκη 2 Λευκη 3 Λευκη 4

Λευκη 5 Λευκη 6 Λευκή εξωφ

Λευκη Νυχτα

 

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle