Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
89

Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού

< 1 λεπτό
15.03.17 • 15:46
#Tags:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Ατομικό και Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας που πραγματοποιήθηκε στις 4-5 Μαρτίου 2017 στο 1ο Λύκειο Θήβας.

Οι αγώνες διοργάνωθηκαν από το Σκακιστικό Όμιλο Θήβας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς, το Δήμο Θηβαίων και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Περισσότεροι από 200 μαθητές και μαθήτριες από την Θήβα, την Λιβαδειά, τη Χαλκίδα, τον Ορχομενό, τον Μώλο, την Άμφισσα, τον Άγιο Θωμά, το Δίστομο και την Αμφίκλεια κατέκλυσαν τις αίθουσες του σχολείου και αγωνίστηκαν για την πρόκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Οι νικητές βραβεύτηκαν με κύπελλα και μετάλλια ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι έλαβαν τιμητικά αναμνηστικά διπλώματα.

Τίμησαν το πρωτάθλημα με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Κος Χρ. Δημητρίου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κος Μιχ. Γιαννιός, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων Κος Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο Λυκειάρχης του 1ου Λυκείου Θήβας Κος Βασίλης Τσιάμαλος και πλήθος γονέων και συνοδών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle