Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
135

Μαχαιρώματα στο hot spot Θήβας

< 2 λεπτά
31.10.18 • 19:22
#Tags:

Πανικός και αίμα στο hot spot στη Θήβα, λίγο μετά τις 03.00 τα μεσάνυχτα, με πρόσφυγες να διακομίζονται μαχαιρωμένοι σε νοσοκομείο μαζί με μία γυναίκα που προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από υπερβολικό ποτό, 4-5 πρόσφυγες μαχαιρώθηκαν και τα έκαναν “γυαλιά-καρφιά” στο hot spot στη Θήβα.

Από αυτούς, 4 μεταφέρθηκαν μαχαιρωμένοι στο Νοσοκομείο Θήβας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ανάμεσά τους ήταν και μία γυναίκα, την οποία παραλίγο να κάψουν ζωντανή οι άνδρες που αλληλομαχαιρώθηκαν.

Αμέσως, έντρομοι οι εργαζόμενοι στην δομή φιλοξενίας που προσπαθούσαν να προφυλαχθούν και όσο γινόταν να ηρεμήσουν την κατάσταση, ειδοποίησαν την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφθασαν στην δομή, μαζί με ασθενοφόρα, που παρέλαβαν τους τραυματίες για το νοσοκομείο.

Όταν έφθασαν οι πρώτοι αστυνομικοί, τα πνεύματα είχαν ήδη ηρεμήσει και οι πρωταίτιοι του καυγά προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, σημειώνοντας ότι οι εκδορές προκλήθηκαν από δική τους απροσεξία. Κανείς τους μάλιστα δε θέλησε να καταγγείλει το περιστατικό και να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση.

Στην δομή έχουν προκληθεί πολλές υλικές ζημιές, ενώ το νέο περιστατικό, που προστίθεται σε ανάλογα, με έξαρση βίας και ταραχών από πλευράς των διαμενόντων στο hot spot, προκαλεί την έντονη ανησυχία και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Θήβας, που εκφράζουν έντονους φόβους για την ασφάλεια μικρών και μεγάλων στην πόλη.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle